Olemme tässä sinua varten, kuinka voimme auttaa?

PALVELUT

Onfix on luotettava kumppani, joka auttaa sinua nopeasti ja edullisesti! Ammattitaitomme, kokemuksemme, käytössämme olevat ekologiset tuotteet ja nykyaikaiset laitteet takaavat juuri sinulle sopivan ja laadukkaan palvelun! Olitpa sitten henkilö, yhdistys- tai yritysasiakas, niin tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä joko täyttämällä nopea yhteydenottolomake, soittamalla numeroon 0452006819 tai kysymällä chatistamme! Palveluasiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri oikean ratkaisun.

Henkilöasiakkaat

Palvelumme ovat suunniteltu juuri sinua ja kotiasi varten! Tarjoamme tietoteknisiä palveluita sekä monipuolisia siivous-, pihatyö- ja maalauspalveluita kotitalouksiin. Me autamme sinua arkisissa askareissasi siellä, missä eniten apua tarvitset. Tiesitkö, että jokaisesta ostamastasi siivous-, pihatyö- ja tietotekniikkapalvelustamme saat 50 % kotitalousvähennyksen? Lue lisää täältä.

Yritysasiakkaat

Ammattitaitomme ja monipuoliset palvelumme takaavat sinulle ja yrityksellesi sopivan siisteyden ylläpitoratkaisun! Ota yhteyttä lomakkeella, chatista tai numerosta 0452006819, niin palveluasiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Eilinen on jo mennyt ja huomisesta ei ole varmuutta. Aloitetaan yhteistyö jo tänään!