Etäneuvonta

Etätuki on helppo ja nopea tapa saada apua ongelmatilanteissa. Etätuen avulla pystymme tekemään pienimuotoisia tukitehtäviä esim. sähköpostin ja toimisto-ohjelmien ongelmien kanssa.

Lataa TeamViewer tästä–> Lataa

Hinta alkaen 25,00/h (+ alv. 24 %)

Jokainen tietokone saa henkilökohtaisen ID-numeron ja salasanan. Salasana vaihtuu joka kerta ja näin ollen emme pääse ottamaan etäyhteyttä ilman, että kerrot salasanasi meille. Sekä emme pääse tietokoneellesi, jos etätuki ohjelma ei ole käynnistetty.

Voit halutessasi seurata etäyhteyttä omalta näytöltä ja näin näet kokoajan mitä me teemme koneellasi.

Etätuen antamisen edellytys on, että nettiyhteys toimii ja olet ladannut tietokoneellesi TeamViewer etätukiohjelman. Tämän jälkeen otat yhteyttä Meihin numeroon 0452006819 ja sovimme etätukiyhteyden muodostamisesta.

Etätuki ohjelman avulla me näemme sinun tietokoneen työpöydän aivan kuin itse käyttäisit konetta. Itse etäyhteyden aikana näet koko ajan mitä me teemme koneellasi ja voit halutessasi koska tahansa sulkea etäyhteyden.

Säästä kustannuksissa ja saat apua nopeasti käyttämällä Onfixin etätuki palvelua!

Etäyhteyden aikana on mahdolista ottaa puhe- tai videoyhteys, jos tietokonessasi on mikrofoni tai webkamera. Voidaan myös keskustella chatin välityksellä.

Onko etätukiyhteys turvallista?

Kyllä. Etäyhteys muodostetaan aina suojatulla yhteydellä ja näin sinun tietosi ovat aina turvassa.

TILAA NYT