Henkilöasiakkaat

Palvelumme ovat suunniteltu juuri sinua ja kotiasi varten! Tarjoamme tietoteknisiä palveluita sekä monipuolisia siivous-, pihatyö- ja maalauspalveluita kotitalouksiin. Me autamme sinua arkisissa askareissasi siellä, missä eniten apua tarvitset. Tiesitkö, että jokaisesta ostamastasi siivous-, pihatyö- ja tietotekniikkapalvelustamme saat 50 % kotitalousvähennyksen? Lue lisää täältä.

Siivouspalvelut

Siivoamme kotitalouden asuintilat, varastot ja autotallit. Henkilöstömme ammattitaito ja asiantuntemus varmistavat, että huonekalut ja pinnat pysyvät ehjinä. Teemme siivoukset asiakkaan toiveita kuunnellen – älä siis epäröi kertoa toiveitasi!

Muuttoapupalvelut

Muuttaessasi vanhasta asunnosta uuteen voit tilata meiltä apua tavaroiden kantamiseen. Muuttoavun yhteydessä pystymme siivoamaan vanhan sekä uuden asunnon tiukallakin aikataululla.

Pihatyöpalvelut

Teemme kotitaloutesi pihatyöt jokaisena vuodenaikana! Osaamisalaamme kuuluvat, lumenluonti, hiekotus, nurmenleikkaus, haravointi, kukkaistutukset/hoito ja pienet maalaustyöt.

Tietotekniikkapalvelut

Asiantunteva henkilöstömme osaa auttaa tietokoneiden asennuksessa, käyttöönotossa ja korjauksissa. Voimme tehdä ohjelmistopäivityksiä ja ratkoa tietokoneiden käyttöön liittyviä ongelmia joko etäyhteyden päästä, tai paikan päällä!