Yritysasiakkaat

Ammattitaitomme ja monipuoliset palvelumme takaavat sinulle ja yrityksellesi sopivan siisteyden ylläpitoratkaisun! Ota yhteyttä lomakkeella, chatista tai numerosta 0452006819, niin palveluasiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Siivouspalvelut

Siivoamme kotitalouden asuintilat, varastot ja autotallit sekä yritysten toimisto- ja liiketilat. Henkilöstömme ammattitaito ja asiantuntemus varmistavat, että huonekalut ja pinnat pysyvät puhtaina. Teemme siivoukset asiakkaan toiveita kuunnellen – älä siis epäröi kertoa toiveitasi!

Muuttoapupalvelut

Muuttaessasi vanhasta liiketilasta uuteen voit tilata meiltä apua tavaroiden kantamiseen ja kuljettamiseen. Muuttoavun yhteydessä pystymme siivoamaan vanhan sekä uuden liiketilan tiukallakin aikataululla.

Pihatyöpalvelut

Teemme kiinteistösi pihatyöt jokaisena vuodenaikana! Osaamisalaamme kuuluvat: Lumityöt, hiekoitus, kukkaistutukset/hoito, nurmen leikkaus, haravointi ja maalaustyöt.

Tietotekniikkapalvelut

Asiantunteva henkilöstömme osaa auttaa tietokoneiden asennuksessa, käyttöönotossa ja korjauksissa. Voimme tehdä ohjelmistopäivityksiä ja ratkoa tietokoneiden käyttöön liittyviä ongelmia joko etäyhteyden päästä, tai paikan päällä!

Tehdään jotain suurta yhdessä

Me rakastamme sitä mitä teemme, ja teemme sen intohimolla.