Onfixin tarina

Onfix Oy on joulukuussa vuonna 2018 toimintansa aloittanut muutto-, siivous-, pihatyö- ja tietotekniikkapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Palvelemme niin yksityisasiakkaita, kuin yrityksiäkin. Asetamme asiakkaidemme tarpeet ja terveyden sekä ympäristön etusijalle. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat luotettavuus, joustavuus ja ympäristöystävällisyys. Yhtiössämme on odotettavissa nopeaa kasvua vuoden 2019 aikana. Liiketoimintamme kehittämiseksi antamasi palaute on siis erittäin tervetullut!
ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelumme on aina tavoitettavissa joka päivä klo 7:00-20:00.  Ota meihin yhteyettä joko täyttämällä nopea yhteydenottolomake, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai kysymällä chatistamme! Palveluasiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri oikean ratkaisun.

MEIDÄN PALVELUT

Tarjoamme tietoteknisiä palveluita sekä monipuolisia siivous-, pihatyö- ja maalauspalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Me autamme sinua arkisissa askareissasi siellä, missä eniten apua tarvitset!

PETTÄMÄTÖN LAATU

Ydinhenkilöstömme koostuu alan rautaisista ammattilaisista. Meillä työt tehdään asiakasta kuunnellen, turvallisesti sekä aikataulua noudattaen. Palvelumme räätälöidään asiakkaalle sopivaksi, jotta asiakkaanamme saat rahoillesi vastinetta.

Alansa Ammattilaiset

TIIMIMME

Sinä ansaitset vain parasta, minkä vuoksi tiimimme jäsenet ovat erittäin sitoutuneita tehtäviinsä. Palvelumme räätälöidään juuri sinulle sopivaksi, tavoitteenamme ylittää odotuksesi. Jättämällä meille palautteen annat meille mahdollisuuden kehittyä yrityksenä, jotta voimme ylittää odotuksesi myös jatkossa!